Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych ty měsíce věnoval výrokům mistra velkouzenáře. Každý měsíc by byl ve znamení nějakého jeho názorového kotrmelce. Tedy od ledna 2020 asi takto:

Leden: corona neexistuje, je to jen hysterie. Ať nás Svoboda přestane strašit.

Únor: baže máme všechny zásoby zdravotnického materiálu v pořádku, ať se ODS stará o svý.

Březen: proboha, corona je tu, to nemohl nikdo tušit! Nemáme zdravotnický materiál! Co budeme dělat, ví to někdo? Třeba z opozice, že by nám poradili?

Duben: lidi, šijte roušky, prosím vás, vláda je totálně v loji. Nic nemáme, nic nestíháme, ničemu nerozumíme.

Květen: vyhráli jsme nad covidem, poděkujte za to nám a jenom nám. Za naši prozřetelnost a připravenost. Těch pár roušek, co si lidi sesmolili, byla jen kapka v moři. Bez nás byste už byli šeci mrtví.

Červen: jaká druhá vlna? Co po nás opozice chce? Nic se už nestane, ať přestanou otravovat. Jo a plošná opatření taky už nikdy nezavedeme, to slibuju.

Červenec: lidi, nejezděte na dovču do zahraničí. Nechte naše české peníze doma. Musíme se všichni semknout a nějak to vydržet.

Srpen: jsem na dovči v zahraničí, na vás nemám čas. A Monča letos už po čtvrtý, heč.

3 0
možnosti

Září: jaké zas roušky, proboha, Vojtěch se zbláznil. Ten pude. Takhle mi stresovat voličskou základnu.

Říjen: lidi noste proboha roušky. V září už bylo pozdě. To nepoznáte sami, kdy je máte nosit? A jak jste volili, co? To byla hrůza.

Listopad: tak tu máme tu druhou vlnu. To nemohl nikdo čekat. Opozice nám jen háže klacky pod nohy. Chlapi, z hospody choďte už v deset, nebo raději v osm, nebo tam nechoďte vůbec. A berte vitamíny. Kdo nemá vitamíny, ať bere něco jiného. A nějak to udělejte. Nevíme co, ale nějak.

Prosinec: tak hele, my teď rozvolníme a pak to zas utáhneme. A něco zavedeme. Nevíme sice co, ale určo to zavedeme. Budou zas plošná opatření, ale to se dalo čekat. Musíme se semknout a nějak to vydržet. Jako na jaře, jak jsme drželi spolu, pamatujete?

3 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 15,29
  • Průměrná čtenost 425x
Nepovažuji se za nijak zvláštního či mimořádného jedince. Má neobyčejnost spočívá snad jen v mé obyčejnosti.

 

Kontakt: jansnopek@hotmail.com

Seznam rubrik